Οι καθρέφτες μπάνιου είναι απαραίτητοι για την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να βρείτε καθρέφτες σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και σχήματα. Ανάλογα τον καθρέφτη που θα επιλέξετε, θα δημιουργήσετε και το μοναδικό στιλ του μπάνιου σας. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για καθρέφτες μπάνιου για να ομορφύνετε πραγματικά το χώρο σας.

Οριζόντιοι καθρέφτες μπάνιου

Ένας μεγάλος οριζόντιος καθρέφτης μπάνιου θα δώσει μεγαλύτερη αίσθηση του χώρου σας, αλλά και περισσότερη κομψότητα. Η αντανάκλαση και το μεγάλο μέγεθός του θα δώσουν φως και βάθος στο χώρο σας.

Σετ με δύο καθρέφτες μπάνιου

Οι δύο καθρέφτες είναι ιδανικοί για ένα μπάνιο με δύο νιπτήρες. Κάντε συνδυασμούς των χρωμάτων του μπάνιου με το περίγραμμά τους. Είναι ακόμα καλύτερο εάν διαθέτουν και αποθηκευτικό χώρο, καθώς έτσι πετυχαίνετε και εξοικονόμηση χώρου.

Ταιριάξτε τον καθρέφτη μπάνιου με τα υπόλοιπα αξεσουάρ

Επιλέξτε τον καθρέφτη για το μπάνιο σας και στη συνέχεια αγοράστε αξεσουάρ που να ταιριάζουν με το στιλ του. Για παράδειγμα, ένας καθρέφτης μπάνιου με μαύρο περίγραμμα ταιριάζει με αντίστοιχες μαύρες κρεμάστρες πετσέτας.

Καθρέφτες μπάνιου σε απλές γραμμές

Ένας καθρέφτης σε λιτές γραμμές είναι πάντα μια κλασική και διαχρονική επιλογή για το μπάνιο σας. Ταιριάζει σε ένα μπάνιο με πιο «θορυβώδη» διακόσμηση, αλλά και σε ένα με πιο μίνιμαλ στιλ.

Στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου

Οι στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου ταιριάζουν σε όλους τους χώρους, αλλά κυρίως στους μικρότερους. Έτσι, μπορείτε να τοποθετήσετε τον καθρέφτη σε μια μικρότερη επιφάνεια τοίχου, καθώς δεν έχετε περιορισμό με τις διαστάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς οβάλ επίπλων με τον καθρέφτη σας, ώστε να δώσετε πιο μοντέρνα διάθεση στο χώρο σας.

«Ντύστε» τον τοίχο σας με καθρέφτες

Εάν έχετε έναν άδειο τοίχο στο μπάνιο σας, μπορείτε να τον ντύσετε με καθρέφτες. Έτσι, θα καταφέρετε να κάνετε το χώρο σας να μοιάζει μεγαλύτερος.

Καθρέφτες με φωτισμό

Οι καθρέφτες με φωτισμό δίνουν περισσότερη «ζεστασιά» στο χώρο σας. Επιπλέον, ο φωτισμός περιμετρικά του καθρέφτη προσθέτει «βάθος» στο χώρο σας, αλλά και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Κρεμαστοί καθρέφτες

Ένας κρεμαστός καθρέφτης μπάνιου δίνει περισσότερο στιλ στο μπάνιο σας. Επιπλέον, εάν ταιριάξετε τον καθρέφτη σας με άλλα έπιπλα, θα μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς του σχεδιασμού του με αυτόν των άλλων επίπλων σας, δημιουργώντας αρμονία στο μπάνιο σας.

Η εταιρεία Κυπριώτης έχει τη λύση για τους καθρέφτες μπάνιου!

Η εταιρεία Κυπριώτης έχει απαντήσεις σε κάθε σας ερώτημα που αφορά τους καθρέφτες μπάνιου, καθώς και για ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού.

Ανακαλύψτε online την premium γκάμα της εταιρείας Κυπριώτης σε καθρέφτες για το μπάνιο σας και στη συνέχεια επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματά μας. Βρείτε τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για σπίτι σας.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Καθρέφτες μπάνιου: ιδέες για μοναδική διακόσμηση του χώρου σας»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Blog.