Η διακόσμηση κάθε χώρου έχει ανάγκη από έμπνευση προκειμένου να υπάρχει κάθε φορά το αρτιότερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στο παρόν άρθρο θα σας αναλύσουμε τα στυλ που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τη διακόσμηση του μπάνιου σας! Έτσι, θα μετατρέψετε έναν καθημερινό χώρο σε πραγματικό παράδεισο χαλάρωσης και αισθητικής. Εδώ είναι μερικά στυλ και ιδέες για να πάρετε έμπνευση.

  Σκανδιναβικό Στυλ

            Μίνιμαλ γραμμές, λευκές επιφάνειες, φυσικά υλικά και φωτεινοί χώροι. Χρησιμοποιήστε ανοιχτά χρώματα για τους τοίχους και τα πλακάκια, προσθέστε ξύλινα στοιχεία (όπως ράφια και ντουλάπια) και διακοσμητικά από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι και λινό.

Industrial Στυλ

Παίρνοντας έμπνευση από το βιομηχανικό στυλ, θα θέλετε να προσθέσετε μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία, γκρι και μαύρα χρώματα. Ενσωματώστε μεταλλικούς σωλήνες και μπαταρίες βρυσών, χρησιμοποιήστε πλακάκια που αναπαριστούν τούβλα και προσθέστε γκρι ή μαύρα ντουλάπια και ράφια.

 Μινιμαλιστικό Στυλ

            Καθαρές γραμμές, ανοιχτόχρωμες παλέτες, απλότητα. Χρησιμοποιήστε λευκά πλακάκια, απλά έπιπλα και μινιμαλιστικά φωτιστικά. Προσθέστε ένα ή δύο διακοσμητικά αντικείμενα για να διατηρήσετε την απλότητα.

Μποέμ Στυλ

            Ζεστά χρώματα, φυτά, πολυποίκιλτα υφάσματα. Ενσωματώστε φυτά σε γλάστρες, πολύχρωμα χαλιά και πετσέτες και διακοσμητικά αντικείμενα με έντονα σχέδια. Χρησιμοποιήστε υφάσματα με μοτίβα για τις κουρτίνες του ντους.

Κλασικό Στυλ

            Πολυτελείς λεπτομέρειες, μάρμαρο, χρυσά ή ασημένια στοιχεία. Επιλέξτε γρανίτη για τον πάγκο και τα πλακάκια, χρυσές ή ασημένιες μπαταρίες βρύσης καθώς και καθρέφτες με έντονη κορνίζα. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε κομψά φωτιστικά και πολυτελείς πετσέτες.

 Ναυτικό Στυλ

            Μπλε και λευκές αποχρώσεις, φυσικά υλικά, θαλασσινά διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε μπλε και λευκά πλακάκια, ξύλινα στοιχεία που θυμίζουν θαλάσσια διάθεση. Τέλος πάρτε έμπνευση από ταινίες με θέμα τη θάλασσα και διακοσμήστε με κοχύλια και θαλασσινά αντικείμενα (πλοία, άγκυρες κ.ο.κ.)

Ρουστίκ Στυλ

Φυσικά υλικά, ακατέργαστα ξύλα, γήινα χρώματα. Επιλέξτε ακατέργαστα ξύλινα ράφια, γήινες αποχρώσεις για τους τοίχους καθώς και διακοσμητικά αντικείμενα από φυσικά υλικά, όπως πέτρα και σχοινί.

Ασπρόμαυρο Στυλ

Δυναμικές αντιθέσεις, κομψότητα, μοντέρνα αισθητική. Στραφείτε σε ασπρόμαυρα πλακάκια, μαύρα ντουλάπια και άσπρες επιφάνειες. Μην παραλείψετε να προσθέσετε μερικά διακοσμητικά σε γκρι ή ασημί αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε το look.

Παιχνιδιάρικο Στυλ

Επιλέξτε πλακάκια με έντονα χρώματα ή γεωμετρικά σχέδια για τον τοίχο ή το πάτωμα και ταιριάξτε τα με απλά λευκά έπιπλα για τέλεια ισορροπία.

Για έμπνευση στη διακόσμηση του μπάνιου, ο Κυπριώτης είναι μονόδρομος!

Αν βρήκατε τις ιδέες μας ενδιαφέρουσες και θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για να κάνετε το μπάνιο σας να θυμίζει σελίδες περιοδικού, μη χάνετε χρόνο. Ελάτε να γνωρίσετε εμάς ή την ιστοσελίδα της Κυπριώτης για ακόμα περισσότερα στυλ προς έμπνευση για το μπάνιο σας!

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Ανθούσα, Αθηνών 12 (Πρώην Μυτιλήνης). Τηλέφωνο: 210 6607660

Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 278 & Πύλου. Τηλέφωνο: 213 0200300

Πειραιά, Πλαταιών 12-14 & Δήμητρος 3. Τηλέφωνο: 210 4145000

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Στυλ διακόσμησης για να πάρετε έμπνευση για το μπάνιο σας»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.