Πλακάκια για κήπο: Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τα 4+1 tips μας προκειμένου να αναδιαμορφώσετε επιτυχημένα και ριζικά τον κήπο σας. Οι προτάσεις μας είναι εγγυημένες επιλογές για τον κήπο που θα φέρουν μια εντελώς νέα και μοδάτη αύρα. Το να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και ιδιαίτερη αυλή, είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύετε!

Ποιο υλικό είναι η δημοφιλέστερη επιλογή στα πλακάκια κήπου;

Τα πλακάκια που θα τοποθετήσετε στον κήπο σας, πρέπει να είναι συμπαγή, χαμηλής απορροφητικότητας και με τραχιά επιφάνεια που θα περιορίζει την ολισθηρότητα. Παράλληλα, πρέπει να είναι ανθεκτικά στον ήλιο, στην υγρασία και το νερό ακόμα και στον παγετό. Συνήθως, η κυρίαρχη επιλογή, τουλάχιστον όσον αφορά στο υλικό κατασκευής, είναι το γρανιτοπλακάκι. Το υλικό αυτό είναι ιδανικό, καθώς ψήνεται σε θερμοκρασία γύρω στους 1.400⁰C, κάτι που του προσδίδει τεράστια αντοχή με μηδαμινή απορροφητικότητα. Εναλλακτικές λύσεις, είναι τα κεραμικά και το γυαλί. Έχοντας λοιπόν δώσει τη λύση ως προς το υλικό κατασκευής, μένει μόνο το αισθητικό και το οπτικό αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρείτε τις πλέον μοντέρνες και ιδιαίτερες επιλογές για πλακάκια στον κήπο σας!

Μορφή πέτρας

Ένα μοντέρνο trend που τα τελευταία χρόνια έχει όλο και περισσότερο την… τιμητική του! Η απομίμηση πέτρας είναι μια άκρως καλαίσθητη, σύγχρονη και αρκετά ιδιαίτερη επιλογή. Η φυσική πέτρα, μολονότι είναι μια αρκετά συνήθης επιλογή στις πιο κλασσικές εκδοχές κήπων, έχει το μειονέκτημα της ολισθηρότητας. Με το πλακάκι Acostone grey, λύνετε αμέσως αυτό το πρόβλημα. Θυμίζει σε τεράστιο βαθμό την πέτρα, χωρίς να γλιστράει ενώ είναι και σαφώς πιο οικονομικό.

Άσπρες αποχρώσεις

Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε, το πάντα μοντέρνο και καλαίσθητο λευκό είναι εδώ για να δώσει τη λύση. Άλλωστε το λευκό είναι το χρώμα που δημιουργήθηκε για να… «δένει» με όλα! Καλαίσθητο, ουδέτερο και μεγαλοπρεπές το λευκό πλακάκι στον κήπο σας είναι η ιδανική επιλογή. Μοναδικό μειονέκτημα το ότι θέλει συχνά καθάρισμα.

Μωσαϊκό

Ένα vintage στυλ αγαπήθηκε πολύ και επανήλθε στη μόδα πρόσφατα. Η ευκολία προσαρμογής του σε κάθε στυλ, πάντα θα το διατηρεί ως ένα εκ των κορυφαίων trends. Η πρότασή μας αφορά το mosaic deep blue, από ανακυκλωμένο γυαλί, ισπανικής προέλευσης. Είναι διαθέσιμο σε 10 χρώματα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κήπους με πισίνα, προσδίδοντας μια θαλασσινή αύρα!

Γήινα χρώματα

Μια μινιμαλιστική και μοντέρνα επιλογή που δημιουργεί ένα λιτό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα τα γήινα χρώματα όπως το cream, το χακί και το camel με κάθε ύφος.

Μορφή ξύλου

Τα πλακάκια που προσιδιάζουν στο ξύλο, είναι μια ακόμα δημοφιλής και μοδάτη επιλογή για τον κήπο του σπιτιού ή του εξοχικού σας. Τα πορσελάνινα πλακάκια, παραπέμπουν εύκολα στο ξύλο, διαθέτοντας την ίδια ώρα πολύ μεγαλύτερη αντοχή και σαφώς μικρότερη ολισθηρότητα. Η πρόταση της Κυπριώτης, είναι το Acotic pro venice για την υψηλή του ποιότητα, την ασφάλεια και διάρκεια ζωής του.

Κυπριώτης: Η κορυφαία επιλογή για πλακάκια κήπου και όχι μόνο!

Αν βρήκατε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μας για τα πλακάκια κήπου, μην ξεχνάτε πως πάντα είμαστε στη διάθεσή σας και μπορούμε να συζητήσουμε ακόμα περισσότερα! Μην ξεχνάτε: Όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν και με ευέλικτες λύσεις πληρωμής.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πλακάκια για κήπο: Μοντέρνες ιδέες για να ξεχωρίσετε!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.