Η διακόσμηση ενός μικρού μπάνιου μπορεί να είναι μια πρόκληση, όμως με μερικές έξυπνες ιδέες μπορείτε να το μετατρέψετε σε έναν κομψό και λειτουργικό χώρο. Στο παρόν άρθρο θα βρείτε είναι 9+1 λύσεις ώστε να επιτύχετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα:

Διακόσμηση μικρού μπάνιου – Πρόταση #1: Πλακάκια με φωτεινά χρώματα

Επιλέξτε πιο ανοιχτές αποχρώσεις για τα πλακάκια, τόσο του τοίχου όσο και του δαπέδου. Ιδανικές επιλογές είναι το λευκό, παστέλ ή το απαλό γκρι. Είναι γεγονός ότι τα φωτεινά χρώματα κάνουν το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός.
Η πρόταση της Κυπριώτης
: Το πλακάκι Stone pro white είναι διαθέσιμο σε 4 ανοιχτές αποχρώσεις και σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Έχει Matt υφή και είναι ιδιαίτερο ανθεκτικό σε κιτρινίλες, γδαρσίματα ή λοιπές φθορές.

Πρόταση 2: Πολλά ράφια

Χρησιμοποιώντας πολλά ανοικτά ράφια για αποθήκευση, εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο καθώς καταλαμβάνουν ελάχιστη έκταση στον τοίχο και δεν περιορίζουν τα τετραγωνικά του μπάνιου.

Διακόσμηση μικρού μπάνιου – Πρόταση 3: Καθρέφτες για επέκταση του χώρου

Τοποθετήστε μεγάλους καθρέφτες για να δημιουργήσετε την αίσθηση περισσότερου χώρου. Ειδικά πάνω από τον νιπτήρα, ένας καθρέπτης είναι υπέρ-απαραίτητος, όμως μπορείτε να προσθέσετε καθρέπτες και σε άλλες επιφάνειες. Έτσι θα έχετε περισσότερη αντανάκλαση φωτός.

Πρόταση 4: Συρόμενη πόρτα ή πόρτα με πάνελ

Αντικαταστήστε την παραδοσιακή πόρτα με μια συρόμενη πόρτα ή πόρτα με πάνελ για να εξοικονομήσετε χώρο. Οι συρόμενες πόρτες είναι ιδανικές για μικρούς χώρους, καθώς δεν απαιτούν επιπλέον χώρο για το άνοιγμά τους.

Διακόσμηση μικρού μπάνιου – Πρόταση 5: Μεγάλα πλακάκια

Τα μεγάλα πλακάκια χάρη στο εμβαδόν τους και την οπτική τους… συνέχεια, δημιουργούν την αίσθηση ενός αρκετά μεγαλύτερου χώρου. Ακριβώς γι’ αυτό και είναι πλήρως λειτουργικά για όχι και τόσο ευρύχωρα μπάνια.
Η πρόταση της Κυπριώτης: Το πλακάκι Grey concrete (διαστάσεις: 160×320 / 162×324) είναι ένα ιταλικό γρανιτοπλακάκι απαράμιλλης αισθητικής που θα ταιριάξει με κάθε μπάνιο.

Πρόταση 6: Πτυσσόμενα έπιπλα

Χρησιμοποιήστε έπιπλα που μπορούν να διπλώσουν όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Οι πτυσσόμενες καρέκλες, τα σκαμπό και οι αποσπώμενες ράγες πετσετών είναι πλήρως πρακτικές λύσεις που εξοικονομούν πολύ χώρο.

Διακόσμηση μικρού μπάνιου – Πρόταση 7: Καμπίνες ντους

Χρησιμοποιήστε διάφανες ή ημιδιάφανες καμπίνες ντους για να μην περιορίζετε τον χώρο σας. Οι διάφανες καμπίνες δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερου χώρου και επιτρέπουν στο φως να περνάει ελεύθερα.

Πρόταση 8: Κάθετη αποθήκευση

Εκτός από τα πολλά ράφια, κάντε και γενικότερα την αποθήκευση σε κατακόρυφη διάταξη, χρησιμοποιώντας και ψηλά ντουλάπια. Η αποθήκευση σε ύψος βοηθά στην αποσυμφόρηση του χώρου και διατηρεί το μπάνιο τακτοποιημένο.

Διακόσμηση μικρού μπάνιου – Πρόταση 9: Μικρότερος νιπτήρας

Επιλέξτε ένα νιπτήρα μικρότερου μεγέθους ή έναν γωνιακό νιπτήρα για να εξοικονομήσετε χώρο. Οι κρεμαστοί νιπτήρες αφήνουν περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δάπεδο.

Πρόταση 9+1: Έξυπνος Φωτισμός

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε πολλαπλές πηγές φωτισμού, όπως απλίκες, φωτιστικά οροφής και φωτιστικά καθρέφτη. Ο κατάλληλος φωτισμός θα κάνει το μπάνιο σας να δείχνει πιο ευρύχωρο και ευχάριστο.

Για τη διακόσμηση κάθε μπάνιου, ελάτε στην Κυπριώτης

Αυτές οι προτάσεις θα φέρουν στο μικρό σας μπάνιο ένα στυλ και μια λειτουργικότητα που θα ξεχωρίζουν. Γενικά, έχετε κατά νου ότι η διακόσμηση μικρού μπάνιου πρέπει να αξιοποιεί τον υπάρχοντα χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για τον σκοπό σας αυτό, στην Κυπριώτης, θα βρείτε μια σειρά από έπιπλα, αξεσουάρ, είδη υγιεινής και οτιδήποτε άλλο, μπορεί να κάνει τον χώρο του μπάνιου πιο λειτουργικό και πρακτικό. Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της Κυπριώτης ή επισκεφθείτε μας σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να δείτε την πλούσια συλλογή μας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Διακόσμηση μικρού μπάνιου: 9+1 λύσεις για ξεχωριστό αποτέλεσμα»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.