Η κατάλληλη διακόσμηση μιας πισίνας κήπου μπορεί να μεταμορφώσει τον εξωτερικό σας χώρο σε ένα καλαίσθητο και χαλαρωτικό καταφύγιο. Στο παρόν άρθρο θα βρείτε πολλές αξιόπιστες προτάσεις για να διακοσμήσετε την πισίνα σας, κάνοντάς τη το αγαπημένο σας μέρος στο σπίτι!

Φυτά και πράσινο

Φυτέψτε φυτά και λουλούδια γύρω από την πισίνα κήπου ώστε να δημιουργήσετε ένα φυσικό περιβάλλον. Επιλέξτε φυτά που να είναι ανθεκτικά ακόμα και στις καιρικές συνθήκες, όπως φοίνικες, λεβάντες, και καλαμιές. Με κάθετους κήπους σε τοίχους ή φράχτες γύρω από την πισίνα, θα προσθέσετε περισσότερο χρώμα και ζωντάνια.

Ντουζιέρες

Η αλήθεια είναι πως πισίνα χωρίς ντουζιέρα, σχεδόν δεν… γίνεται! Στο μυαλό των περισσοτέρων είναι κάτι το αλληλένδετο καθώς αμέσως μετά τη βουτιά όλοι θέλουν και το ντουζ τους! Προσθέτοντας όμως στον χώρο της πισίνας κήπου σας μια στήλη ντουζ, το αποτέλεσμα δεν είναι απλά λειτουργικό και πρακτικό. Είναι και αισθητικό, καθώς όπως θα δείτε οι στήλες ντουζ της εταιρίας Κυπριώτης είναι μία και μία!

Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Επενδύστε σε άνετες ξαπλώστρες, καναπέδες εξωτερικού χώρου, πουφ και καρέκλες για να δημιουργήσετε ζώνες χαλάρωσης γύρω από την πισίνα. Για ένα πιο χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον, μπορείτε να τοποθετήσετε αιώρες ή κούνιες, απογειώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Τζακούζι

Ένα τζακούζι ή μια μίνι πισίνα με ζεστό νερό θα έδενε αρμονικά με τον χώρο της πισίνας κήπου σας. Τέτοιου είδους χώροι ευεξίας συμπληρώνουν άρτια έναν χώρο χαλάρωσης και τον κάνουν την ιδανική «φωλιά» για οικογένεια και φίλους. Συνήθως, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και η τοποθέτηση είναι εύκολη και άμεση.

Φωτισμός

Αναδείξτε τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας με φανάρια και όμορφα φωτιστικά εξωτερικού χώρου. Οι πιο ρομαντικοί μπορείτε να εγκαταστήσετε υποβρύχιο φωτισμό στην πισίνα ώστε να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα τη νύχτα.

Δάπεδο

Επιλέξτε πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου γύρω από την πισίνα για να δημιουργήσετε ένα φυσικό και ζεστό look. Στα υπόλοιπα σημεία εκτός πισίνας, βάλτε γρανιτοπλακάκια για μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση. Όσον αφορά τα πλακάκια πισίνας, αυτά πρέπει να είναι αντιολισθητικά, εξαιρετικά συμπαγή και με πολύ χαμηλή απορροφητικότητα.

Διακοσμητικά στοιχεία        

Βάλτε γλυπτά ή αγάλματα γύρω από την πισίνα για να προσθέσετε μια καλλιτεχνική πινελιά στον χώρο. Για ακόμα πιο καλαίσθητα αποτελέσματα, ήχους χαλάρωσης και καλό feng shui προσθέστε διακοσμητικές πηγές ή σιντριβάνια. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Χώρος BBQ και φαγητού

Εγκαταστήστε ένα μπάρμπεκιου κοντά στην πισίνα για να κάνετε τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις ακόμα πιο απολαυστικές! Το μόνο που λείπει είναι ένα μεγάλο τραπέζι και καρέκλες και… voila! Μόλις δημιουργήσατε έναν τέλειο χώρο για γεύματα και διασκέδαση. Οι φίλοι και οι παρέες σας θα κάνουν πλέον την επίσκεψή τους ακόμα και απρόσκλητοι!

Κυπριώτης: Η κορυφαία επιλογή!

Ρωτήστε μας για κάθε τι που σας απασχολεί όσον αφορά τη διακόσμηση για την πισίνα κήπου σας. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας θα χαρεί να συνομιλήσει μαζί σας και να λύσει κάθε πιθανή απορία σας.

Και μην ξεχνάτε: Όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν και με ευέλικτες λύσεις πληρωμής.

Κυπριώτης Showrooms:

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Πισίνα κήπου: Ιδέες για τη διακόσμησή της!»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Blog.