Τα μπλε πλακάκια μπάνιου είναι μια διαχρονική επιλογή που μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε μπάνιο. Οι νέες τάσεις στον σχεδιασμό και την αισθητική μπάνιων με μπλε πλακάκια περιλαμβάνουν μεγάλη πληθώρα επιλογών. Από ποικιλία στα χρωματικά μοτίβα μέχρι τεχνοτροπίες που μπορούν να ταιριάξουν σε μοντέρνα και κλασικά στυλ. Στο παρόν άρθρο, σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες τάσεις για την επιλογή των πλακιδίων και τους συνδυασμούς με τον περιβάλλοντα χώρο.

Ιδέες για μπλε πλακάκια μπάνιου #1 – Σκούρο μπλε για έντονη αντίθεση

Το σκούρο μπλε, όπως το ναυτικό μπλε ή το μπλε της νύχτας δημιουργεί συνήθως εντυπωσιακές αντιθέσεις. Για πιο μοντέρνα και νεανικά σπίτια, μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά στοιχεία, όπως νεροχύτες ή μπανιέρες. Η αντίθεση μπλε και λευκού είναι εξαιρετικά δημοφιλής ειδικά αν ενσωματώσετε σύγχρονα twists, όπως glossy φινιρίσματα ή ακανόνιστα μοτίβα.

#2 – Total blue με γυαλιστερή υφή

Τα πλακάκια με γυαλιστερή υφή, όπως το πλακάκι Monochrome blue δημιουργούν μια πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο μπάνιο. Η επιλογή ενός απολύτως μονόχρωμου πλακακίου δίνει βάθος και συνέχεια στο μπάνιο σας, κάνοντάς το να μοιάζει μεγαλύτερο.

Ιδέες για μπλε πλακάκια μπάνιου #3 – Υποβρύχιο μπλε για ένα θαλασσινό θέμα

Αν θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μια αίσθηση θάλασσας, τα πλακάκια σε βαθιές μπλε αποχρώσεις του ωκεανού ή της θάλασσας είναι ιδανικά.

#4 – Γαλάζιες αποχρώσεις για αίσθηση ηρεμίας

Οι απαλές γαλάζιες αποχρώσεις είναι τέλειες για να προσδώσουν μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης στο μπάνιο. Πλακάκια σαν το Blue metal, είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς ανοίγουν τον χώρο και κάνουν το μπάνιο φωτεινότερο.

Ιδέες για μπλε πλακάκια μπάνιου #5 – Μεταλλικά στοιχεία σε συνδυασμό με μπλε

Ο συνδυασμός μπλε πλακιδίων με μεταλλικά στοιχεία (βρύσες, κάτοπτρα, φωτιστικά) προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας, δημιουργώντας έναν μοντέρνο, εκλεπτυσμένο χώρο.

#6 – Μωσαϊκά μπλε πλακάκια

Τα μικρά μπλε μωσαϊκά πλακάκια, ειδικά σε συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων του μπλε, προσδίδουν έναν καλλιτεχνικό χαρακτήρα στο μπάνιο. Για μια πιο μοντέρνα διάσταση του κλασσικού μωσαϊκού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια σαν τa squares blue, δημιουργώντας εντυπωσιακά μοτίβα.

Ιδέες για μπλε πλακάκια μπάνιου #7 – Γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα

Τα γεωμετρικά σχήματα στα μπλε πλακάκια, όπως εξάγωνα ή τρίγωνα, προσδίδουν μια μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση. Για ένα μοντέρνο και industrial design, επιλέξτε το γρανιτοπλακάκι Triangle marble blue-white-gold.

Ο Κυπριώτης δίνει τη λύση σε κάθε σας απόφαση!

Τα μπλε πλακάκια είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πολυδιάστατες επιλογές για ένα κομψό και σύγχρονο μπάνιο. Σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν καταλήξατε όσον αφορά στα μπλε πλακάκια μπάνιου, επιλέξτε τον Κυπριώτη! Είναι άλλωστε δεδομένο ότι σε εμάς θα μπορέσετε να βρείτε ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας! Δείτε online την premium γκάμα της Κυπριώτης και κατόπιν μεταβείτε σε ένα από τα υποκαταστήματά μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για το σπίτι σας.

Και μην ξεχνάτε: όλα μας τα κομμάτια είναι 100% ετοιμοπαράδοτα και προσφέρονται σε τιμές που αξίζουν, με ευέλικτες λύσεις πληρωμής και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Μπλε πλακάκια μπάνιου: Όλες οι νέες τάσεις για να κάνετε την καλύτερη επιλογή»;

Διαβάστε περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κείμενα για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας στο Κυπριώτης Blog.